CXWORX & BODYPUMP

Bokat två pass till ikväll :) Brukar aldrig köra pass men roligt och bra med variation. Längtar redan, men nu ska jag dra och jobba, spackla ett rum.


NYHET! CXWORX

CXWORX ™ vässar verkligen in på bålen och andra muskler som ansluter överkropp till underkropp. Det är idealiskt för åtdragning på magen och rumpan, samtidigt förbättrar träningen funktionell styrka och hjälper till med förebyggande av skador. CXWORX kommer att hjälpa dig att springa snabbare ... spela tuffare ... och bli starkare! CXWORX ersätter Core. Efter att du kört CX-works är din bål utmattad vilket gör att du inte ska köra styrketräning direkt efter ett CX-woks pass ex BodyPump. Däremot går det jättebra att köra cardiortäning tillsammans med CX som till exempel cykling.

BODYPUMP®

Styrketräning i grupp till musik där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av en skivstång. Förändra vikten på skivstången och du anpassar träningen efter din egen nivå. Passet är förkoreograferat och ser exakt likadant ut var du än tränar i hela världen. Ny koreografi var tredje månad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0